Τα 5 καλύτερα, πιο πρωτότυπα και μοναδικά δώρα επετείου! 15 Οκτωβρίου 2021 – Δημοσιεύτηκε στις : Lifestyle

Πλησιάζει η επέτειός σας και ψάχνετε κάτι πραγματικά πρωτότυπο και οικονομικό?

Η ημερομηνία της επετείου σας πλησιάζει και εσείς ακόμα δεν έχετε βρει ένα πραγματικά πρωτότυπο, μοναδικό και συνάμα οικονομικό δώρο.
Παρακάτω σας προτείνουμε τα 5 καλύτερα δώρα επετείου γάμου για τον σύζυγο και τη σύζυγο.  Μοναδικά δώρα επετείου για το αγόρι σας ή το κορίτσι σας! Προσωποποιημένα δώρα επετείου που θα κάνουν την ημέρα σας ακόμα πιο ξεχωριστή!

prototypo doro epeteiou gamou

Χειροποίητο μεταλλικό μπρελόκ Ημερολόγιο

Πρωτότυπο δώρο επετείου με την αγαπημένη σας ημερομηνία. Μπορεί να είναι η ημερομηνία του γάμου σας ή ημερομηνία που γίνατε ζευγάρι! Ίσως είναι η ημερομηνία που πήγατε ένα υπέροχο ταξίδι ή η ημερομηνία που γίνατε γονείς! Μπορεί να είναι οποιαδήποτε σημαντική ημερομηνία για εσάς και τον σύντροφο σας!

doro epeteiou gia syzygo

Χειροποίητο μπρελόκ με την ιστορία της οικογένειάς σας!

Πρωτότυπο δώρο επετείου γάμου για το σύζυγο και τη σύζυγο! Χειροποίητο μεταλλικό μπρελόκ με χτυπημένη την ιστορία της δικής σας οικογένειας και με τις δικές σας σημαντικές ημερομηνίες για να δημιουργήσετε το ιστορικό της δικής σας οικογένειας.

xeiropoiito vraxioli me syntetagmenes

Χειροποίητο βραχιόλι με συντεταγμένες

Ένα μοναδικό βραχιόλι που έχει χτυπηθεί με το γεωγραφικό μήκος και το γεωγραφικό πλάτος από ένα αγαπημένο σας μέρος!
Μπορεί να προσωποποιηθεί με τις συντεταγμένες από ένα αγαπημένο σας τόπο, όπως το μέρος που δώσατε το πρώτο ραντεβού. Ίσως με το σημείο που βρίσκεται το σπίτι σας ή το μέρος όπου έγινε ο γάμος σας ή ένα υπέροχο οικογενειακό ταξίδι.

xristougenniatiko doro gia to agori mou

I'll always pick you!

Χειροποίητη μεταλλική πένα με χτυπημένο το μήνυμα “I’ll always pick you” και την αγαπημένη σας ημερομηνία! Μπορεί να είναι η ημερομηνία που γνωριστήκατε ή που γίνατε ζευγάρι ή οποιαδήποτε δική σας ημερομηνία!

andriko dermatino vraxioli

Χειροποίητο δερμάτινο βραχιόλι

Χειροποίητο δερμάτινο βραχιόλι με χτυπημένα τα ονόματα της οικογένειας σας σε κομμάτι μετάλλου. Μοναδικό δώρο επετείου για άντρα και για γυναίκα! “Φορέστε” τα ονόματα των αγαπημένων σας προσώπων σε ένα κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο βραχιόλι από γνήσιο δέρμα.