Τα 8 καλύτερα Χριστουγεννιάτικα προσωποποιημένα δώρα! 6 Δεκεμβρίου 2019 – Δημοσιεύτηκε στις : Lifestyle

Τα πιο πρωτότυπα δώρα στις πιο οικονομικές τιμές!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Και όλοι ψάχνουμε τα πιο πρωτότυπα, μοναδικά και οικονομικά δώρα για τους αγαπημένους μας!! Αν είναι και προσωποποιημένα, τότε σίγουρα έχουμε βρει τα καλύτερα!
Γι’αυτό και εμείς σας προτείνουμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για τα 8 καλύτερα Χριστουγεννιάτικα προσωποποιημένα δώρα! Δώρα για άντρες, δώρα για γυναίκες, δώρα για το σύζυγο, δώρα για τη σύζυγο, δώρα για τους δασκάλους, δώρα για τους κολλητούς και όλους όσους αγαπάτε!

Δείτε τα όλα εδώ: https://metalstampinglover.gr/shop/

Drive safe handsome

Χειροποίητο προσωποποιημένο δώρο για άντρα

Χριστουγεννιάτικο πρωτότυπο δώρο για άντρα. Drive safe!
Χειροποίητο προσωποποιημένο μεταλλικό μπρελόκ με χτυπημένο στο χέρι το μήνυμα “Drive safe, I need you here with me”. Μπορεί να χτυπηθεί οποιοδήποτε μήνυμα!

doro gia daskala dimotikou

Χειροποίητο δώρο για το δάσκαλο και τη δασκάλα

Χειροποίητος μεταλλικός σελιδοδείκτης με μήνυμα της επιλογής σας! Πρωτότυπο και χειροποίητο προσωποποιημένο δώρο για τη δασκάλα ή το δάσκαλο!
Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και ας φτιάξουμε μαζί ένα υπέροχο αναμνηστικό χειροποίητο δώρο για τη δασκάλα. Μπορούμε να το προσφέρουμε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο, στο τέλος της σχολικής χρονιάς, στη γιορτή της ή απλά για να πούμε ευχαριστώ!

doro epeteiou gia syzygo

Χριστουγεννιάτικο δώρο για το σύζυγο και τη σύζυγο

Πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο προσωποποιημένο δώρο για το σύζυγο και τη σύζυγο! Χειροποίητο μεταλλικό μπρελόκ με χτυπημένη την ιστορία της δικής σας οικογένειας!
Φτιάξτε το δικό σας και εντυπωσιάστε!

Χειροποίητο δώρο για μοντέρνες γυναίκες

Χειροποίητα δαχτυλίδια χτυπημένα σε κομμάτι μετάλλου με μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες! Φτιάξτε το δικό σας προσωποποιημένο κόσμημα και εντυπωσιάστε με δυνατές εμφανίσεις!

ta prota xristougenna stolidi

Χειροποίητο στολίδι για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού

Αυτό το μοναδικό χριστουγεννιάτικο στολίδι σε σχήμα πατούσας, είναι ένα υπέροχο αναμνηστικό για τα πρώτα Χριστούγεννα του νεογέννητου μωρού σας. Έχει χτυπημένο το όνομα του μωρού, την ημερομηνία γέννησης και διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια.

xristougenniatiko doro gia to agori mou

Χριστουγεννιάτικο προσωποποιημένο δώρο για το αγόρι μου

Δείξτε την αγάπη σας στο αγόρι σας, με αυτό το πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο προσωποποιημένο δώρο. Χειροποίητη μεταλλική πένα με χτυπημένη την αγαπημένη σας ημερομηνία. Μπορεί να είναι η ημερομηνία που γνωριστήκατε ή που γίνατε ζευγάρι ή οποιαδήποτε αγαπημένη σας ημερομηνία!

δώρο για τη γιαγιά, γιορτή της μητέρας, χειροποίητο δώρο για τη γιαγιά

Χριστουγεννιάτικο δώρο για την καλύτερη γιαγιά του κόσμου

Χειροποίητο μεταλλικό μπρελόκ χτυπημένο στο χέρι με το μήνυμα ” Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”. Διακοσμημένο με υπέροχα λουλουδάκια που το κάνουν μοναδικό. Μπορεί να χτυπηθεί οποιοδήποτε μήνυμα!

Χειροποίητο δώρο για την μοντέρνα κολλητή

Μοντέρνο χειροποίητο ear cuff χωρίς τρύπημα στα αυτιά, χτυπημένο με επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Μοντέρνο γυναικείο κόσμημα που αποτελεί ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δώρο για την κολλητή που θέλει να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της!