Τα 5 καλύτερα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου! 15 Ιανουαρίου 2020 – Δημοσιεύτηκε στις : Lifestyle

Βρείτε τα καλύτερα και πιο πρωτότυπα προσωποποιημένα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Είστε έτοιμοι για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου? Δείτε τις προτάσεις μας για τα καλύτερα και πιο πρωτότυπα προσωποποιημένα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μοναδικά δώρα για τους ερωτευμένους, για να εκφράσετε την αγάπη και τον έρωτα σας στους αγαπημένους σας! Γεμάτα συναίσθημα, φαντασία και πολλή αγάπη!

 

doro epeteiou gia syzygo

Χειροποίητο μπρελόκ με την ιστορία της δικής σας οικογένειας!

Πρωτότυπο δώρο για το σύντροφο και τη σύντροφο! Το μπρελόκ αυτό είναι χτυπημένο στο χέρι με σχέδια και ημερομηνίες για να δημιουργήσετε το ιστορικό της δικής σας οικογένειας.
Όλη σας η ζωή σε ένα μικρό κομμάτι μετάλλου που θα κρατήσει τις αναμνήσεις για πάντα!

thanks for all the orgasms

Thanks for all the orgasms

Μοναδικό δώρο για τους ερωτευμένους, για επετείους, για γενέθλια! Δείξτε την αγάπη σας και τον έρωτα σας με αυτό το μικρό δωράκι με την ιδιαίτερη σημασία…

xristougenniatiko doro gia to agori mou

Χειροποίητη μεταλλική πένα με χτυπημένη την αγαπημένη σας ημερομηνία.

Ένα πρωτότυπο και μοναδικό προσωποποιημένο δώρο για το αγόρι ή το κορίτσι σας για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Μπορεί να είναι η ημερομηνία που γνωριστήκατε ή που γίνατε ζευγάρι ή οποιαδήποτε ημερομηνία σας εκφράζει!

γυναικείο βραχιόλι με συντεταγμένες

Χειροποίητο μεταλλικό βραχιόλι με συντεταγμένες.

Το βραχιόλι έχει χτυπηθεί με το γεωγραφικό μήκος και το γεωγραφικό πλάτος από ένα αγαπημένο σας μέρος!
Μπορεί να προσωποποιηθεί με τις συντεταγμένες από ένα αγαπημένο σας τόπο, όπως το μέρος που δώσατε το πρώτο ραντεβού ή το σημείο που βρίσκεται το σπίτι σας ή ένα υπέροχο οικογενειακό ταξίδι κτλ.

Drive safe handsome

Χειροποίητο μπρελόκ Drive Safe

Μοναδικό προσωποποιημένο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για το αγόρι σας, το κορίτσι σας, τον άντρα ή τη γυναίκα. Αυτό το χειροποίητο μεταλλικό μπρελόκ είναι χτυπημένο στο χέρι με το μήνυμα “Drive safe, I need you here with me”.
Μπορεί να χτυπηθεί οποιοδήποτε μήνυμα.