Τα 5 καλύτερα δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα 26 Δεκεμβρίου 2020 – Δημοσιεύτηκε στις : Lifestyle

Οι πιο πρωτότυπες και προσωποποιημένες ιδέες για δώρα, για τη Γιορτή του Πατέρα!

Η ημέρα του πατέρα ή όπως έχουμε συνηθίσει να την λέμε «Γιορτή του Πατέρα», είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τους μπαμπάδες όλου του κόσμου!  Φέτος κάντε τα καλύτερα, πιο πρωτότυπα, ιδιαίτερα, οικονομικά και προσωποποιημένα δώρα στον αγαπημένο σας μπαμπά, πατέρα, παππού και σύζυγο!  Η Γιορτή του Πατέρα, έχει ως στόχο να δείξει ότι ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν της μητέρας. Εμείς σας δείχνουμε μοναδικές ιδέες που σίγουρα θα τον συγκινήσουν και θα φτιάξουν μια ακόμα υπέροχη ανάμνηση!

drive safe mprelok

Drive safe!

Drive safe daddy!!! Να οδηγείς προσεχτικά μπαμπά, γιατί σε αγαπάμε!
Χειροποίητο μεταλλικό μπρελόκ για τα κλειδιά του μπαμπά, με το δικό σας  προσωπικό μήνυμα!

metalliko anoixtiri me minima

Προσωποποιημένο μεταλλικό ανοιχτήρι

Χαρίστε του την αγαπημένη του φράση χτυπημένη σε ένα μεταλλικό ανοιχτήρι με τη δική σας αφιέρωση! Μπορεί να χτυπηθεί μήνυμα και από τις 2 πλευρές.

andriko dermatino vraxioli

Χειροποίητο ανδρικό δερμάτινο βραχιόλι

Χειροποίητο ανδρικό δερμάτινο βραχιόλι με τα ονόματα της οικογένειας του, για να έχει πάντα μαζί του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

prototipo doro gia ti giorti tis miteras

Χειροποίητο μπρελόκ με την ιστορία της δικής σας οικογένειας!

Χειροποίητο μεταλλικό μπρελόκ με χτυπημένη την ιστορία της δικής σας οικογένειας! Τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, τις κρατάτε πλέον στα χέρια σας!

best daddy ever

Best daddy ever

Ένα διακριτικό χειροποίητο μπρελόκ με χτυπημένη τη φράση “best daddy ever”, καθώς και με τα ονόματα των παιδιών. Μπορεί να τοποθετηθεί στην ειδική θήκη και να το έχει πάντα μαζί του.