Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35€

Τρόποι και έξοδα αποστολής

Το κατάστημα είναι μόνο ιντερνετικό.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Οι παραγγελίες στην Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία Speedex Courier και στον υπόλοιπο κόσμο με DHL ή με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο ως συστημένο.

Χρειαζόμαστε 3-5 εργάσιμες ημέρες για να προετοιμάσουμε την παραγγελία σας και να την παραδώσουμε στην εταιρεία courier ή στα ΕΛΤΑ.

Κατόπιν, τα προϊόντα σας θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα, σε περίπου 2-4 ημέρες με τη DHL για τον υπόλοιπο κόσμο ή 7-15 ημέρες με τα ΕΛΤΑ για τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι παραγγελίες για Ελλάδα, αποστέλλονται με courier και επιβαρύνονται με τα εξής έξοδα αποστολής:
• Για παραγγελίες άνω των 35€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
• Για παραγγελίες κάτω από 35€ το κόστος είναι 3,20€ και +2,20€ επιπλέον αν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή.
Συνολική χρέωση αποστολής με courier και αντικαταβολή 5,40€.

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου, τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατά περίπτωση και πάντα με ενημέρωση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο, θα πρέπει να δηλωθεί κατά την διάρκεια της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Οι παραγγελίες ΕΚΤΟΣ Ελλάδος, αποστέλλονται:

• με το ταχυδρομείο ως συστημένο γράμμα με αριθμό αποστολής (απαιτείται υπογραφή κατά την παραλαβή) και το κόστος είναι 7,50€. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 7-12 εργάσιμες ημέρες
• με την DHL Express με αριθμό αποστολής (απαιτείται υπογραφή κατά την παραλαβή) και το κόστος είναι 14,90€.  Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-5 εργάσιμες ημέρες.

DHL EXPRESS