Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35€

Τρόποι και έξοδα αποστολής

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Οι παραγγελίες στην Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία Speedex Courier και στον υπόλοιπο κόσμο με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο ως συστημένο.

Χρειαζόμαστε 3-5 εργάσιμες ημέρες για να προετοιμάσουμε την παραγγελία σας και να την παραδώσουμε στην εταιρεία courier ή στα ΕΛΤΑ.

Κατόπιν, τα προϊόντα σας θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα και σε περίπου 10 ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι παραγγελίες μικρού όγκου – βάρους για Ελλάδα, αποστέλλονται με courier και επιβαρύνονται με τα εξής έξοδα αποστολής:
• Για παραγγελίες άνω των 35€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
• Για παραγγελίες κάτω από 35€ και βάρος μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι 3,20€ και +2,20€ επιπλέον αν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή.
(Συνολική χρέωση αποστολής με courier και αντικαταβολή 5,40 Ευρώ).

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου, τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατά περίπτωση και πάντα με ενημέρωση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο, θα πρέπει να δηλωθεί κατά την διάρκεια της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Οι παραγγελίες μικρού όγκου – βάρους εκτός Ελλάδος, αποστέλλονται με το ταχυδρομείο ως συστημένο γράμμα με αριθμό αποστολής και επιβαρύνονται με τα εξής έξοδα αποστολής:
• Για παραγγελίες άνω των 35€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
• Για παραγγελίες κάτω από 35€ το κόστος είναι 5,30€.